Waarom Xinnix Promoties

Deurenspeciaalzaak The Doors te Brugge is verdeler van Xinnix doe-het-zelf deursystemen. Deze Xinnix-pakketten laten u toe om zelf kaderloze deuren in uw interieur te installeren. De aangeboden Xinnix X40 pakketten bevatten een volspaan deurblad om te verven, het beslag, alle nodige constructie-elementen, en uitgebreide plaatsingsinfo, zodat u vlot aan de slag kan om uw ruimtes te voorzien van kwaliteitsvolle design deuren zonder omlijsting.

Het Xinnix X40 deursysteem is een universeel toepasbaar systeem met een deur die perfect gelijk ligt met één vlak van de omringende muur en zowel links als rechts uit de wand kan draaien. De Xinnix kaderloze binnendeur is standaard "full option" voorzien van regelbare onzichtbare scharnieren, een rubberdichting voor een akoestische en thermische isolatie, een geruisloos magneetslot en volledig personaliseerbaar met een strakke deurkruk. Wanneer u het voorbehandelde deurblad in dezelfde kleur als de muur schildert, verkrijgt u een absolute discretie. Xinnix deursystemen zijn dan ook uiterst geschikt voor een hedendaagse, tijdloze inrichting van uw nieuwbouw of gerenoveerde ruimtes.

De plaatsing van een Xinnix design deur kan door één persoon uitgevoerd worden. De enige voorwaarde waaraan moet voldaan worden is dat de muur of gipswandplaat tenminste 75 mm dik is. Het X40 deursysteem moet evenwel steeds samen met het deurblad geïnstalleerd worden. Hou hiermee rekening als u nog andere werken uit moet voeren en beschadiging wilt voorkomen.

Hebt u interesse en wenst u te ontdekken welk pakket voor u geschikt is? Bekijk hier ons aanbod en bereken de afmetingen van uw Xinnix deurblad.
 

Tijdloze binnendeuren zonder omlijsting

De hedendaagse, strakke uitvoering van Xinnix deuren ligt in het verlengde van het aanbod van exclusieve binnendeuren bij The Doors. U kan dus moeiteloos uw zelf geplaatste deuren combineren met andere design deuren uit ons assortiment.

Bij de Xinnix-kits zijn er evenwel geen aanpassingen mogelijk. Wijken de afmetingen van uw ruwbouw deuropeningen sterk af van de afmetingen van de aangeboden pakketten? Of wenst u deuren met een bepaalde afwerking of bekleding? Dan hebt u nood aan maatwerk en kan u terecht bij het deuraanbod van The Doors.

Wenst u meer informatie? Alle Xinnix deuren zijn te bezichtigen in onze toonzaal te Brugge.